Блог вчителя біології Галушко Марини Григорівни : Екологічні події

Блог вчителя біології Галушко Марини Григорівни : Екологічні події: Знущання над тваринами відтепер  вважається криміналом. У п’ятницю, 4 серпня, в Україні набув чинності закон про посилення кримінальної відповідальності за жорстоке поводження з тваринами. 
Відповідно до прийнятого закону, жорстоке поводження визначається як «знущання над тваринами, в тому числі бездомними, що спричинило муки, що завдало їм фізичні страждання, тілесні ушкодження, каліцтва або призвело до загибелі». Також мова йде про нацьковування тварин одна на одну і на інших тварин, залишення домашніх і сільськогосподарських тварин напризволяще, в тому числі порушення правил утримання тварин.
Скільки років дадуть за знущання над тваринами...

Джерело: http://econews.bei.org.ua/2017/08/blog-post_4.html



Поліція розпочала слідство проти власників коня, який упав від перевтоми в Одесі (+відео)



Поліція Одещини розпочала кримінальне провадження проти власників коня, який упав від виснаження прямо на вулиці. Людей, які нещадно експлуатували тварину, змушуючи її в кареті возити туристів, судитимуть за ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Нагадаємо, знущання над тваринами карається арештом на строк до 6 місяців або обмеженням волі на термін до 3 років.
У суботу, 5 серпня, кінь, який катав відпочивальників Одесою, зомлів від спеки посеред вулиці. 

Коментарі