Красуня осінь – справжня чарівниця. Радіємо спілкуванню з природою, милуємося її красою


Вітаю все прогресивне школярство,батьків учнів, колег з початком осінніх канікул! 
 Як весело, корисно  та із задоволенням провести час  і залишити в пам`яті незабутні враження?


І якщо школярі старшого віку можуть знайти собі заняття, то малюки на осінніх канікулах відверто нудьгують або ж вбивають час даремно.

Вчіться чогось новенького!

У вас є цілий тиждень канікул! Цього часу достатньо, щоб навчитися робити щось своїми руками. 

Фотосесія

Виберіть один день для фотосесії на тлі осінньої природи. Ввечері обов’язково перегляньте отримані фото. Вони обовязково вийдуть  вийдуть дивовижними!

Якщо погода погана

Виберіть кілька цікавих мультфільмів або фільмів для перегляду всією родиною. Можна переглянути фотоальбоми або відеозаписи. Нехай осінні канікули стануть відмінним приводом згадати своє дитинство. А як щодо настільних ігор? У вас напевно є улюблені ігри, в які ви можете разом зі своїми рідними. Настільні ігри захоплюють всю сім’ю!

Музей або інші пам’ятки

Якщо ви живете у великому місті, вам крупно повезло. На канікулах дуже часто музеї влаштовують програми вихідного дня, де проводять цікаві екскурсії, враховуючи смаки сучасних дітей.


Осінні шкільні канікули короткі, не встигнеш озирнутися – знову пора в школу. Але навіть всього тиждень цікавого і різноманітного відпочинку допоможе дитині повернутися до занять в хорошому настрої, повним енергії і сил.

Коментарі